Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

K-1 + HD D FA 24-70mm f/2.8ED SDM WR

Pentax K-1 + HD D FA 24-70mm f/2.8ED SDM WR

1032139
 • Solid kamerahus med smarte innstillinger og belyste knapper
 • Innebygd 5-akses bildestabilisering med Pixel Shift Resolution System for ekstra fargeområde
 • Smart justerbar skjerm for både stående og liggende bilder
 • Wifi og GPS kobler opp til telefonen og holder orden på hvor bildene ble tatt
 • Doble kortplasser for rask sikkerhetskopiering
30 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

K-1 + HD D FA 24-70mm f/2.8ED SDM WR
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
Mikrofon VideoMic med Rycote Lyre
32 289 NOK
K-1 + HD D FA 24-70mm f/2.8ED SDM WR
Minnekort Secure Digital 128GB SDXC Cinema 280MB/s UHS-II HCII V90
Kameraväska Retrospective 30 V2.0 pinestone
35 780 NOK

Pentax K1 - Fullformatssensor og bildestabilisering

Pentax K-1 er Pentax første digitale systemkamera med fullformatssensor. Kamerahuset er værtettet slik som vi er vant til hos Pentax, den har innebygget WiFi, bildestabilisering i kamerahuset og takler ISO-innstillinger opp til 204 800.

Fordeler:

 • 5- Akses bildestabilisering innebygget i kamerahuset
 • WiFi og GPS
 • Værtettt
 • Dobble minnekortsplasser

Høyoppløst med fantastiske detaljer

Fullformatssensoren som sitter i K-1 er av CMOS-typen og har 36,4 megapiksler og for å dra nytte av pikslene fullt ut bruker Pentax sin antimoiré-funksjon istedet for å ha et antialiasing-filter foran bildesensoren. Dette sammen med en bildeprosessorn PRIME IV som er nyutviklet spesielt for K-1 vil gi deg enestående resultat.

Pixel Shift Resolution System

Ved hjelp av den 5-akses bildestabiliseringen kan K-1 ta 4 bilder i rask rekkefølge der sensoren flyttes en piksel per bilde. De fire bildene slåes så sammen til et bilde der hver piksel har full fargeinformasjon istedet for kun en farge som man får med konvensjonell teknologi. Dette gir deg bilder som er mer korrekte. Teknologien med Pixel Shift resolution finnes allered i tidigere Pentaxmodeller men det som er nytt for K-1 er at kamera selv registrerer om det finnes bevegelse i bildene og kompenserer for dette.

Fotografere når det er mørkt

Å kunne fotografere når det er mørkt er vanskelige på mange måter men Pentax K-1 gjør sitt ytterste for å forenkle dette for deg, ved hjelp av at du kan bruke høye ISO-verdier men også ved hjelp av en spesiell "natt-hjelpebelysning" som lyser opp knappene/kontrollerne og gjør det enklere for deg å betjene kamera.

100% søkerbilde og vinklbar LCD-display

Søkeren i K-1 viser 100% av søkerbildet med 0,7x forstørrelse og søkerens gjennomsiktige lag gjør at du får en mengde digital informasjon direkte i søkeren.

LCD-skjermen er vinklbar i 35 grader horisontalt og 45 grader vertikalt og du kan også dra ut skjermen fra kamera og vri på den, for på den måten få muligheten til å se skjermen ovenifra.

WiFi og GPS

Via Pentax  sin gratis-app kan du få live-view direkte fra kamera og ta bilder, justere blender, lukerrtid og ISO-innstilling. Du kan også laste over bilder til din mobile enhet for å raskt kunne dele de på sosiale medier.

Ved hjelp av GPS-funksjonen i kamera kan du få stedsinformasjon om hvor bildet er tatt og med Pentax Astro Tracer-funksjon der GPS og sensor jobber i sammen tas fotograferingen av stjernehimmelen til nye nivåer. Systemet gjør at bildesensoren rør seg for å kompensere for himmellegemer som rekker å bevege seg under en lang lukkertid. Det tar hensyn til hvor på jordkloden du befinner deg, hvilken lukkertid og hvilken brennvidde som brukes.

SR II – en ny generasjon bildestabilisering

Den 5-akse bildestabiliseringen som sitter i kamerahuset gjør at du får bildestabilisering på alle objetkiv fra Pentax men også objektiv fra andre produsenter som Sigma, Tamron, Samyang. Bildestabiliseringen kompenserer for opptil 5 lukkertrinn.
 

Værtetting

Kamerahusets værtetting består av hele 87 tettinger og er laget av en magnesium-legering for å klare å følge deg på alle tenkbare eventyr uansett værforholdene.

HD D FA 24-70mm f/2,8 SDM WR

 • Værtettet
 • Lyssterk normalzoom
 • Passer både portrett, landskap og reportasje

Les mer om objektivet.

Leveres med

 • Kamerahus Pentax K-1
 • Objektiv HD D FA 24-70 mm f/2,8 ED SDM WR
 • Oppladbart batteri (D-LI90E)
 • Batterilader (D-BC90)
 • Kamerarem (0-ST162)
 • Pentax Software
   
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.