Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kikkert ZD 10x43 ED

Pentax Kikkert ZD 10x43 ED

1018430
12 494 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Pentax 10x43 ZD ED
Med denne kikkerten kommer du nærmere de minste detaljene. Takket være ED-linser, dielektrisk belegg og en avansert flerlags-antirefleksbehandling får du meget bra skarphet og fargegjengivning. ZD-ED-serien har veldig høy lystransmission og den kromatiske aberrasjonen er derav minimert Kikkerten er perfekt for fugletitting og naturoppleverlser takket være de profesjonelle nivåene av optisk og mekanisk prestasjon.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.