Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-Propeller Guard för Mavic 2

PGYTECH LED-Propeller Guard för Mavic 2

1044029
849 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

LED-propellbeskytter til DJI Mavic 2 Pro/Zoom

Beskytt propellene dine med en LED-propellbeskytter. Denne propellbeskytteren er ikke bare til for å beskytte propellene dine, men også for å synliggjøre dronen gjennom de sammenleggbare LED-listene som lyser for at du skal kunne se dronen din. Det gir også mulighet for kreativ fotografering om du velger å bruke dronen for å "male" himmelen med lys. 

LED


@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.