Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AF 120/4D Macro

Phase One AF 120/4D Macro

317183
42 375 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Phase One AF 120/4D
For portretter og nærbilder kommer dette objektivet til å gi fantastiske resultater. "Limiter"-funksjonen sikrer rask autofokus i det aktuelle fokusområdet, uansett om du jobber med nærbilder eller på lenger avstand.

Optisk topprestasjon
Med et helt nytt design optimert for høye, optiske prestasjonskrav for Phase One digitale bakstykke og Phase One 645DF+ gir dette objektivet overlegen bildekvalitet.

Den høyeste bildekvaliteten
Alle Phase One-objektiver er bygget for å oppfyllke de høye krav som dagens digitale bakstykker stiller. Den nyeste tilvirkningsteknikken og høykvalitative komponenter gir ekstrem oppløsning optimert for 645-formatet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.