AF SCHNEIDER 110/2,8 LS schneider Kreuznach

Phase One AF SCHNEIDER 110/2,8 LS schneider Kreuznach

311472
64 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AF SCHNEIDER 110/2,8 LS schneider Kreuznach
Veske pussepose i microfibermateriale
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
64 668 NOK
Phase One AF 110/2,8 LS
En ny serie objektiv med sentrallukker fra Phase One. Først ute er 55mm, 80mm og 110mm, samtlige med f/2,8. Objektivene er konstruerte med tanke på det nye mellomformat-kameraet Phase One 645DF. Objektivene er produserte i samarbeid med Schneider Kreuznach. Sentrallukkeren har et omfang fra 1 sekund ned til 1/800 sekund med blitzsynk på samtlige lukkertider. Fantastiske 1/1600 sekund oppnår i kombinasjon med Sensor+ bakstykker.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.