Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

CPO - AF 120mm f/4,0 LS Macro Schneider Blue Ring

Phase One CPO - AF 120mm f/4,0 LS Macro Schneider Blue Ring

1036221
61 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

CPO - AF 120mm f/4,0 LS Macro Schneider Blue Ring  Reburbished

Makrooptikk fra Schneider med innebygd sentrallukker. Denne optikken tilhører den nye serien "blue ring" som er utviklet for å klare 100mp sensorer.

Optikken har god nærgrense med mulighet til å fokusere helt ned til 1:1.

[TEXT1022254623]

OBS. På bildet vises et helt nytt produkt. Visse avvik kan finnes.

One Certified Pre-Owned
Alle disse produktene har gjennomgått samme kontroll som nye produkter, og har derfor 1 års garanti. Ettersom prisene er svært fordelsaktige kan man ikke oppgradere disse produktene det første året. Produktene testes i 8 trinn, og eventuelle skadde eller oppripede deler byttes ut før produktet får kvalitetsgarantisertifisering.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.