CPO - Digitalbakstykke IQ1 100Mp till Hasselblad H

Phase One CPO - Digitalbakstykke IQ1 100Mp till Hasselblad H

1036199
259 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Bakstykket er utstyrt med en høyoppløselig Retina-pekeskjerm. Den store og lyssterke pekeskjermen på 3,2" gjør det lett å zoome, bla og navigere i menyer likt som på en smarttelefon eller et nettbrett. Du kan fotografere i en modus med lavere oppløsning, og dra nytte av en høyere hastighet samt fire ganger høyere ISO-følsomhet. Sensor+-teknikken innebærer at fire piksler slås sammen til en "superpiksel", men også utnytter hele sensorens størrelse.

Bakstykket leveres med Phase One-programvaren Capture One. En råkonverter som er blitt bransjestandard blant profesjonelle fotografer.

Les mer om digitalt bakstykke IQ1 på Phase One's hjemmeside.

OBS. På bildet vises et helt nytt produkt. Visse avvik kan finnes.

One Certified Pre-Owned
Alle disse produktene har gjennomgått samme kontroll som nye produkter, og har derfor 1 års garanti. Ettersom prisene er svært fordelaktige kan man ikke oppgradere disse produktene det første året. Produktene testes i 8 trinn, og evt. skadde eller oppripede deler byttes ut, innen produktet får kvalitetsgarantiserifisering.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.