CPO - Digitalbakstykke IQ1 80MP til Phase One XF/DF/DF+ Refurbished

Phase One CPO - Digitalbakstykke IQ1 80MP til Phase One XF/DF/DF+ Refurbished

1036210
188 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

CPO - Digitalbakstykke IQ1 80MP til Phase One XF/DF/DF+ Refurbished

Sensor+ teknologien gir deg muligheten til å veksle mellom høy oppløsning og god lavlysprestasjon. Dette er mulig, ved at sensoren lar 4stk piksler jobbe sammen som en "superpiksel", for at den skal kunne ta imot mere lys. På denne måten minskes oppløsningen, mens ISO-egenskapene økes. Opptil 13 trinn dynamikk og 16-biters fargegybde lar deg fange detaljer i både de lyse og mørke partiene, med rike farger.

Touchskjermen på 3.2" gjør det enkelt å zoome og kontrollere skarpheten. Med en betraktningsvinkel på 170 grader og 16 millioner farger får du raskt en korrekt forhåndsvisning av bildene dine, både inne og i sterkt sollys.

Trådløs tilkobling gjør at du kan koble inn en iPad og via denne styre innstillingene samt bruke live-view for å kontrollere bildet innen du tar det.

OBS, på bildet vises et helt nytt produkt. Visse avvik kan forekomme.

One Certified Pre-Owned
Alle disse produktene har gjennomgått samme kontroll som nye produkter, og har derfor 1års garanti. Ettersom prisene er svært fordelaktige kan man ikkew oppgradere disse produktene ila. det første året. Produktene testets i 8 trinn, og eventuelle skader eller oppripede deler byttes ut innen produktet får kvalitetsgarantisertifisering.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.