CPO - Digitalbakstykke IQ3 50MP til Phase One XF Refurbished

Phase One CPO - Digitalbakstykke IQ3 50MP til Phase One XF Refurbished

1036167
173 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

OBS. På bildet vises et helt nytt produkt. Visse avvik kan forekomme.

One Certified Pre-Owned
Alle disse produktene har gjennomgått den samme kontrollen som nye produkter gjør, og har derfor 1 års garanti. Ettersom prisene er svært fordelaktige kan man ikke oppgradere disse produktene det første året. Produktene testes i 8 trinn, og eventuelle skadde eller oppripede deler byttes ut innen produktet får kvalitetsgarantisertifisering.

Refurb Phase One XF med IQ2 60MP + 80/2,8LS

Dette er et Refurbishedprodukt. Den er tilbakestilt og kontrollert av Phase One.

Denne pakken består av:

  • XF kamerahus
  • IQ2 50MP bakstykke

Phase One digitalt bakstykke IQ2 50MP

Bakstykket er utstyrt med en 3,2" høyoppløst Retina pekeskjerm som gjør det lett å zoome, bla og navigere i menyer likt på en smarttelefon eller et nettbrett.

Leveres med Phase Ones programvare Capture One. En raw-konverter som er blitt bransjestandard blant profesjonelle fotografer.

Les mer om kamerasystemet på Phase Ones hjemmeside

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.