Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Digitalt bakstykke IQ3 100MP Achromatic for Phase

Phase One Digitalt bakstykke IQ3 100MP Achromatic for Phase

1034242
426 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Digitalt bakstykke IQ3 100MP Achromatic for Phase One XF

Et achromatisk bakstykke mangler helt fargefilter, og er interessant for mange landskaps-, portrett-, arkitektur- og fine art-fotografer. Fordelen blir mer nøyaktig eksponering, da hver piksel kun trenger å registrere den innkommende lysmengden, og ikke ta hensyn til noe fargefilter.

Fordeler:

  • Achromatiskt 100Mp
  • Ingen IR-filter
  • Samme fysiske egenskaper som IQ3 100MP

Achromatiskt 100Mp

Da lyset ikke trenger passere gjennom et fargefilter kan hver piksel i det achromatiske bakstykket registrere maksimal mengde lys, og gir ekstra høy nøyaktighet i eksponeringen.

Ingen IR filter

Mangelen på IR-filter gjør det mulig for bakstykket å registere lys utenfor det synlige spekteret, noe som gir mulighet for nye fotograferingsmuligheter. For blokkering av IR/UV-lys anbefales et IR/UV-filter, som monteres foran optikken.

Samme fysiske egenskaper som IQ3 100mp

De fysiske egenskapene og funksjonene er de samme som i det digitale bakstykket IQ3 100mp til Phase one XF. Du beholder elektronisk lukker, live view, lang eksponering opp til 60 minutter, WIFI og full XF-kompatibilitet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.