Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Schneider 240mm f/4,5 LS Blue ring

Phase One Schneider 240mm f/4,5 LS Blue ring

321122
65 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Phase One AF 240/4,5D LS

En ny serie objektiver med sentrallukkere kommer nå fra Phase One. Først ut er 55mm, 80mm og 110mm, samtlige med f/2,8. Objektivene er konstruert med tanke på det nye mellomformatskameraet Phase ONe 645DF. Objektivene er laget i samarbeid med Schneider Kreuznach. Sentrallukkeren har et område fra 1 sekund ned til 1/800 sekund med blitssync på samtlige lukkertider. I kombinasjon med Sensor+ bakstykke oppnås fantastiske 1/1600 sekund.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.