Til kassen
FriFrakt

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto og bilder

Her får du produkttester, fototips og mye inspirasjon! Vil du lære deg mer om ditt kamera og ulike tilbehør? Da finner du mye informasjon her. Har du spørsmål eller forslag til produkter du vil se i produkttester, ta gjerne kontakt med oss på: marked@scandinavianphoto.no

Gavetips til Farsdag

Det er straks Farsdag og vi har samlet litt produkter som den fotoglade pappen kommer til å bli veldig glad for å få. Besøk vår butikk eller sørg for å bestille fra vår nettbutikk allerede idag eller senest torsdag 10/11.

Fotopapper och ramar och print

1. Gi en personlig gave i en fotoramme, fra 79 kr
Ingenting gjør pappa gladere enn en gave du har laget selv, gi han et innrammet bilde som du selv har tatt. Eller om du vil få han til å ramme inn et av sine egne mesterverk?

Vi printer og rammer inn dine bilder samt selger fotopapir, rammer og passepartout i forskjellige størrelser.

Kjøp en fotoramme
Bestill print og innramming


Think Tank Kameraveska Retrospective 7 grågrønn

2. Stilig og romslig kameraveske, 1.690 kr
Trenger pappa en lekker og velorganisert veske til alt sitt kamerautstyr? Think Tank Retrospective 7 er både romslig, moderne og finnes dessuten i flere farger.


Kurs

3. Et kurs i fotografering, från 0 kr
Behøver pappa pusse litt på sine foto,- video- eller bildebehandlingskunnskaper? Eller vil han kanskje spesialisere seg på fargestyring og utskrifter? Vi har kursene for han!

Se kursoversikten her


Polaroid SX-70

4. Polaroidkamera - kjøp en renovert klassisk original, 2.990 kr
Er pappa en  retrofantast som liker "gamle" godbiter? Overrask med et analog Polaroidkamera, nyoverhalt og med et års garanti.

Kjøp Impossible Refurbished Polaroid SX-70 Original chrome/ brunt lær


Scandinavian Photo Cloud

5. Sikker lagring, fra 79 kr
Syntes du at det er på tide at pappa tar backup av alle bildene han har liggende på datamaskinen? Eller vil du kanskje oppmuntre han til å dele sine bilder med venner og familie ? Men vår Cloudtjeneste kan han sikre alle viktige minner og samtidig enkelt dele de med andre.

Begynn å lagre nå


FiveDotSix

6. Stilsikker veske i skinn, 2.250 kr
Overrask pappa med en lekker og stilsikker kameraveske av ekte lær. Vesken rommer et systemkamera med montert normalzoom samt et ekstra objektiv og har smarte funksjoner for å holde utstyret beskyttet men lett tilgjengelig. Fungerer dessuten like bra som hverdagsveske for vanlige ting. Velg mellom svart og naturlig brunt skinn.


Gavekort

9. Gi bort et gavekort på valgfritt beløp
Er det vanskelig å finne en gave til pappa? Et gavekort slår aldri feil - både enkelt å gi bort og morsomt å få.

Kjøp et gavekortFototips,


Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)