Til kassen
FriFrakt

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto og bilder

Her får du produkttester, fototips og mye inspirasjon! Vil du lære deg mer om ditt kamera og ulike tilbehør? Da finner du mye informasjon her. Har du spørsmål eller forslag til produkter du vil se i produkttester, ta gjerne kontakt med oss på: marked@scandinavianphoto.no

Kreativt tips #6 - Pen bakgrunn ved hjelp av et nettbrett

Under #GetCreative kommer vi til å dele inspirerende og kreative tips for hvordan du kan utvikle din fotografering. I dette tipset viser vi hvordan du enkelt kan skape pene bakgrunner for små til middels store objekter ved hjelp av en datamaskin eller et nettbrett.

Velg et bilde

Begynn med å finne et pent bakgrunnsbilde som passer til motivet ditt, enten et passende bilde liggende i arkivet ditt som du har tatt selv, eller finn et passende på internett. Dersom du velger et bilde du selv ikke har tatt er det viktig å huske at du må ha tillatelse til å bruke bildet. Jeg valgte et testbilde vi tok fra det første innlegget med kreative tips,  ”Skap kreativ uskarphet ”.

Velg et underlag

For å få et pent underlag kan du ta et vanlig farget papir. For og ikke få med underkanten på skjermen til nettbrettet eller datamaskinen, der det ikke vises bilde, kan du f.eks. ta en perm og legge under, slik at motivet løftes opp litt.

Resultatet

 Det ferdige bildet

 Nettbrettet sammen med en perm

 Ubeskåret versjon av bildet, der man ser kanten på nettbrettet.


Kreativt tips #1 - Skap kreativ uskarphet
Kreativt tips #2 – Hold ting foran objektivet
Kreativt tips #3 - Uskarp vignettering med cerat
Kreativt tips #4 – Systemkameraet blir et pinholekamera
Kreativt tips #5 - Juksemakro med bakvendt objektiv
Kreativt tips #6 - Pen bakgrunn ved hjelp av nettbrettBilder & Inspirasjon,


Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)