Til kassen
FriFrakt

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto og bilder

Her får du produkttester, fototips og mye inspirasjon! Vil du lære deg mer om ditt kamera og ulike tilbehør? Da finner du mye informasjon her. Har du spørsmål eller forslag til produkter du vil se i produkttester, ta gjerne kontakt med oss på: marked@scandinavianphoto.no

#scandinavianphotographers - Crazy Pictures

Crazy Pictures, filmkollektivet fra Norrköping som har suksess med sine humoristiske, eventyrlige og satiriske reklam- og kortfilmer. Medlemmene har ikke noen formel filmutdannelse men er selvlærte ved å teste seg frem, gjøre feil og prøve igjen. Nå er de igang med å produsere sin første spillefilm "Den blomstertid nu kommer". #scandinavianphotographers#scandinavianphotographers.

 

Les mer om Crazy Pictures og hvilket utstyr de bruker

"Crazy Pictures er en gjeng med filmskapere, et filmkollektiv, kan man vel si. Vi har tidligere laget flere kortfilmer som vi har lansert på YouTube, og nå holder vi på med vår første langfilm. Det er en thriller som heter "Den blomstertid nu kommer", og den handler om at Sverige utsettes for et mystisk angrep.

Å lage en langfilm, og å lage "Den blomstertid nu kommer" har vært en drøm vi har hatt lenge. Og endelig få gjøre det, og i tillegg få den vist på kino, er nesten litt merkelig. Vi kommer fra en bakgrunn der vi alle har lært opp oss selv, vi har ingen formell filmutdannelse. Vi har lært gjennom å lage filmer, og i begynnelsen hadde vi ikke noe avansert utstyr i det hele tatt, og det var slik vi måtte lære oss alt.

Det er utrolig kreativt å lage filmer, ettersom det er så mange ulike deler i en film. Først lager man en historie, litt som i en bok. Siden skal man filme, og da skal man produsere, hvordan man skal gjøre alt teknisk, i forhold til musikk, lyd, kulisser, og nesten alt.

Man lager film for å berøre noen, og fordi det er kult."

/ Hannes Krantz, Crazy Pictures, www.crazypictures.seFototips,


Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)