Til kassen
Lagersalg

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto og bilder

Her får du produkttester, fototips og mye inspirasjon! Vil du lære deg mer om ditt kamera og ulike tilbehør? Da finner du mye informasjon her. Har du spørsmål eller forslag til produkter du vil se i produkttester, ta gjerne kontakt med oss på: marked@scandinavianphoto.no

Forhåndstest av GoPro Hero 7 Black

Vi har fått teste den nye GoPro Hero 7 Black, en modell som er lik sine forgjengere men som vanlig skjuler det seg nye overraskelser under det vann- og støvsolide skallet. GoPro har beholdt funksjonene fra GopPro Hero 6, men det nye actionkameraet har fått bedre stabilisering, nytt interface, er mer tilpasset for sosiale medier, har bedre metadata, bedre mikrofon og fremfor alt Timewarp. Vi tok med den nye GoPro 7 Hero Black til skogen utenfor kontoret vårt for å teste den. Har du brukt en GoPro vil du kjenne deg igjen, dog det er bedre menyer som nå fungerer med sveipende bevegelser, noe som hjelper deg når du skal frem og tilbake i menyen, og som letteregjør bruken av kameraet.

I filmen tester vi den nye funksjonen Timewarp (innstilt med 10x avspillingshastighet) der vi går fra kontoret til skogen. I skogen tester vi å løpe med GoPro Hero 7 Black for å få en sammenligning mellom Standard- og HyperSmooth stabilisering.

Hypersmooth bildestabilisering

GoPro 5 og 6 ble svært populære da de fikk bildestabilisering, og GoPro Hero 7 Black er ikke noe unntak. Likte du den tidligere bildestabiliseringen vil du virkelig elske oppgraderingen som er skjedd i GoPro Hero 7 Black, den er veldig forbedret og bevegelsene er betydelig mer kontrollert enn tidligere. Det blir dog fremdeles mer stabilt med karmagrip, men den imponerer sterkt. Du kan få hyperstabilisering opp til4K 30P og 1080 120P.

Timewarp

Timewarp er en bevegelig timelapse, også kalt hyperlapse, en bildeserie der kameraet forflyttes over lengre strekker enn en timelapse. Dette gjør at du kan ta med seerne på en reise ved å sette opp avspillingshastigheten.
Fordelen med en timewarp er at kameraet tar bort bilderuter som forstyrrer arbeidsflyten og istedet for å filme 4 timer materiale får du et ferdig lite klipp, noe som sparer utrolig mye plass og tid. Du kan velge hvor rask avspillingshastighet du vil ha, mellom 2, 5, 10, 15, 30, 60, 150 opp til 1800x. Her testet vi å filme en enkel timewarp fra kontoret til skogen utenfor med 10 ganger avspillingshastighet.

GPS og økt metadata

Den nye GoPro Hero 7 Black har fått støtte for økt metadata i sine bildefiler, noe som gjør at kameraene sparer f.eks. GPS-log, hastighetrer og highlights/flagg. Denne informasjonen kan du bruke via QuikStories på datamaskinen eller telefonen samt Premiere Pro.

Ny scenegjenkjenning for og enklere finne hendelsene og omgivelsene

Kameraet kjenner igjen omgivelsene i scenen du filmer, og tilpasser hvitbalanse og eksponering deretter. Eksempler på scener er snø og under vann, to tilfeller som krever litt ulike innstillinger, eksponeringer og hvitbalanser for å bli veldig bra.
Kameraet kan også autotagge hendelser, for eksempel dersom det dykker opp et ansikt i filmen, eller når du hopper ned i vannet. Som tidligere fungerer manuelle innstillinger via stemmekommandoen

Bedre lydopptak i den nye GoPro Hero 7 Black

GoPro Hero 7 Black har også fått en bedre lydopptakning med mål om å minske skrapelyder, vindstøy og andre forstyrrende lydmomenter. Kameraet gjør også stemmer og interessante lyder tydeligere.

SuperPhoto

GoPro Hero 7 Black har fått en ny bildeforbedringsfunksjon for stillbilder som gir deg bedre detaljer både i høylys og skygger, noe som gir deg en større klarhet i bildene. Perfekt for deg som raskt ønsker å legge ut bildene dine på sosiale medier uten å bruke tid på redigering.

Livestreaming

Nå finnes også muligheten for å kunne livesende direkte til Facebook fra din GoPro Hero 7 Black via mobiltelefonen din, noe som gjør at du kan sende direkte fra stranden, skibakken eller hvor du nå befinner deg. Det finnes flere funksjoner som gjør det lettere å publisere til sosiale medier som f.eks. portrettmodus slik at du kan fotografere og filme instastories og hendelser. Du kan også velge om du vil filme 15 eller 30 sekunders klipp med en nedteller, slik at klippene dine blir ca like lange.

Oppdag gledene ved et actionkamera

Vi kan se at GoPro igjen har høynet lista for actionkameraer med sin nye Hero 7 Black, spesielt med den nye hypersmooth-stabiliseringen, timewarp og ikke minst tilpasningene for å hjelpe brukeren til å dele sitt materiale skapt med en GoPro Hero 7 Black på sosiale medier med portrettmodus for instastories og fremfor alt livestreaming. Tidligere har livestreaming, i hvertfall for meg, vært noe litt omstendelig som har krevt mange kabler og mye kunnskap. Nå kan du gjøre det direkte fra din GoPro og mobiltelefon; det er hva som kalles utvikling!

Vil du ha litt flere tips til hva du kan gjøre med din GoPro, så se her. Ikke nøl med å ta kontakt dersom duy ønsker hjelp til å finne rett utstyr og software for dine behov. Du når oss på info@scandinavianphoto.no, telefon 21 65 98 40, eller ved å besøke oss i vår butikk i Møllergata 4, Oslo. Gå heller ikke glipp av våre temasider der du kan finne mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å bli enda bedre til å skape kule bilder og videoer. Lykke til!


 • GoPro Hero 7 Black
  GoPro Hero 7 Black
  3.949,00 kr
 • GoPro Hero 7 Silver
  GoPro Hero 7 Silver
  2.890,00 kr
 • GoPro Hero 7 White
  GoPro Hero 7 White
  2.078,00 kr

Produkttester,


Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)