Til kassen
Lagersalg

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto og bilder

Her får du produkttester, fototips og mye inspirasjon! Vil du lære deg mer om ditt kamera og ulike tilbehør? Da finner du mye informasjon her. Har du spørsmål eller forslag til produkter du vil se i produkttester, ta gjerne kontakt med oss på: marked@scandinavianphoto.no

Lyddag hos oss - Sennheiser, Røde og Zoom lærer deg alt om veien til den perfekte lyden!

Hvordan får du god lyd når du filmer og spiller inn vlogger? Besøk oss på vår lyddag i vår butikk, så får du svaret på dette spørsmålet og mye mer. Torsdag 11. oktober får vi besøk av lydeksperter fra blant annet Sennheiser, Røde og Zoom som hjelper deg med å velge rett mikrofon, lydopptaker, vindbeskyttelsespels, trådløst mikrofonsystem og svarer på alle dine tekniske spørsmål om lyd. Lyddagen er helt kostnadsfri og arrangeres i vår butikk i Oslo.

Lyden er ofte viktigere enn bildet i filmen din

Har du godt filmmateriale men dårlig lyd vil ofte hele filmen oppleves som dårlig og få vil se videre på filmen eller vloggen din. En god lyd gjør derimot at man gjerne ser videre selv om bildekvaliteten ikke er den beste.

Velg rett mikrofon!

Har du ikke valgt mikrofon enda, eller er du ikke fornøyd med resultatet du får med ditt nåværende utstyr? Vi vil gjennom dagen gå gjennom det grunnleggende av de ulike mikrofontypene som du kan velge mellom, samt hvilke valg du bør gjøre og hva du bør tenke på om d u tar opp innendørs eller utendørs. Hvordan får du et bedre resultat når det blåser, og hvordan unngår du forstyrrende lyd på opptaket ditt? Er det best å bruke en mygg, en rettet mikrofon eller en annen type mikrofon? Dette får du vite på lyddagen vår!

Mojos og smarttelefoner

I den siste tiden har flere mojos, eller såkalte mobile journalister og vloggere begynt å bruke smarttelefonene sine ved både opptak av bilde og lyd. Vi kommer til å vise deg et flertall produkter egnet for akkurat disse bruksområdene, alt fra mygger og håndmikrofoner til smarte lydopptagere som kobles sammen med din telefon.

På plass på vår lyddag finner du Anders Olsson fra Sennheiser og Christer Fehrling fra Røde/Zoom som guider deg til rett lyd for akkurat dine behov, og som svarer på dine spørsmål om lyd.

Velkommen!


Fra venstre: Anders Olsson Sennheiser, Christer Fehrling Røde/Zoom.

Lyddag i Oslo

Tid: Torsdag 11/10 kl. 14–18
Sted: Møllergata 4, Oslo

 
Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)