Til kassen
Lagersalg

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto og bilder

Her får du produkttester, fototips og mye inspirasjon! Vil du lære deg mer om ditt kamera og ulike tilbehør? Da finner du mye informasjon her. Har du spørsmål eller forslag til produkter du vil se i produkttester, ta gjerne kontakt med oss på: marked@scandinavianphoto.no

Streamingdag hos oss – utvid dine kunnskaper om videostreaming!

Ta turen innom oss og lær deg mer om videostreaming! Interessen for streaming er idag veldig stor og mulighetene for å sende sport, event og forelesninger er enorme. Vi har derfor invitert noen av ekspertene på området til å komme på besøk i vår butikk i Møllergata i Oslo for å kunne gi deg gode råd og svare på spørsmål. Streamingdagen retter seg både mot nybegynnere så vel som profesjonelle. Det er gratis så det er bare å ta turen innom, velkommen!

Program

De deltakende leverandørene finnes på plass i butikken mellom klokken 14-18 men vil under deres foredrag fortelle mer om deres respektive produkter og demonstrere hvordan produktene kan brukes til videostreaming. Programmet og tidene ser du under.

14:30–15:15

Panasonic demonstrasjon av kamera med videofunksjon
Panasonic er representert av Martin Wallgren som er er en frilans videofotograf og produktspesialist i Norden. Martin vil vise frem videokamera og speilløse Lumixkamera. Martin foreleser om blant annet GH5/GH5S og hvordan kamera enkelt kan konfigureres for innspilling internt med V-Log for fleksibel efterbehandling og samtidig gjør det mulig å streame via HDMI med en valgfri inkludert 3D LUT eller 'grade' som skapes direkte i kamera.

15:30–16:15

JVC – videokamera med innebygget streamingfunksjon for sport- og liveevent
John Kelly og Jack Adair forhåndsviser JVC:s nye streamingkamera GY-HC500/550/900 ”CONNECTEDCAMs” for livestreaming ute i feltet. Videre presenterer de GY-HM250ESB for livestreaming av sportsevent, samt nettverksbasert IP-produksjon for liveevent med bildemiksing via Streamstar IP. Foredraget holdes på engelsk.

16:30–17:15

Teradek streamingprodukter
Lær deg grunnprinsippene innen streaming og hvordan du ved hjelp av Teradeks produkter kan nå ut til mange seere. Denne workshoppen gir deg oversikt over Teradeks streamingprodukter inklusive de populære VidiU Pro, Cube og Bond. Det blir også informasjon om hvordan du kan bruke trådløse videolkoblinger. Forelesning er Sebastian Kanabar som er teknisk spesialist fra Holdan. Forelesningen holdes på engelsk.

Tid & sted

Oslo

Tid: Torsdag 29/11 kl. 14:00–18:00
Sted: Møllergata 4, Oslo

Velkommen!
Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)