Til kassen
Lagersalg

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto og bilder

Her får du produkttester, fototips og mye inspirasjon! Vil du lære deg mer om ditt kamera og ulike tilbehør? Da finner du mye informasjon her. Har du spørsmål eller forslag til produkter du vil se i produkttester, ta gjerne kontakt med oss på: marked@scandinavianphoto.no

Julegavetips - Til fotografen som har alt

Å kjøpe julegaver til fotografen som "har alt" kan føles litt vanskelig, men det trenger det absolutt ikke være. I dette innlegget har vi samlet en hel del tips og forslag til produkter som forhåpentligvis kan friste fotografen som allerede har alt. Vi har valgt å foreslå noen nyheter, og noen ting som mange mangler, som f.eks. kalibrator, bildeskjerm eller tilbehør for å hjelpe deg med redigeringen din.

Gi bort muligheter til digital fremkalling og redigering

En stor del av bildets karakter skapes ved fremkallingen og redigeringen av bildet. Her har vi samlet noen forslag til produkter som gjør det raskere og morsommere å redigere.

Gi bort et kurs i lightroom! 

(2019-01-14 kl 18:00 - 20:00, Møllergata 4, Oslo)

Vil du lære deg å redigere og håndtere bilder i Lightroom? Da er dette et kurs for deg. Dette kurset gir deg en oversikt over programmet Lightroom og en rask innføring i hvordan Lightroom Classic CC kan gjøre organiseringen av bildene dine enklere. Kurset er perfekt å delta på før du kan være med på våre organiserings- og redigeringskurs i Lightroom CC.

Overrask med en Loupedeck Loupedeck+ Editing Console

Loupedeck+ konsoll spesielt designet for Adobe Lightroom CC, Adobe Premiere Pro CC, Aurora HDR og Skylum med dedikerte knapper og kontroller for visse bestemte funksjoner som eksponering, klarhet, svart/hvit-punkt og farger mm.

Palette

Palette er et modulbasert system med knapper, brytere og kontroller som gir deg direkte tilgang til dine favorittfunksjoner i nesten alle Adobes programmer, samt også i Final Cut Pro X. Du kan plassere knapper og kontroller akkurat som du vil, og enkelt tildele ulike funksjoner i medfølgende programvare.

Palette finnes i tre kit:

Fargehåndtering og utskrifter

For å ta redigeringen og fargehåndteringen et ytterligere steg er en god skjerm, kalibrator og colorchecker viktige verktøy, både for utskrifter hjemme og for utskrifter via vår printtjenste.

BenQ SW2700PT

Svært prisverdig bildeskjerm for digital bildebehandling. Skjermen har en størrelse på 27" og viser 99% av fargerommet AdobeRGB, fargerommet som anvendes ved utskrifter. På denne måten kan du være sikker på at du får rett farge og lysnivå på utskriftene.

Kalibrator

En kalibrator sørger for at skjermen viser rett farger, noe som er svært viktig når du er nøyaktig ved utskrifter, skal skrive ut store utskrifter og har litt finere papir der du vil være sikker på at utskriften blir riktig med en gang. Les mer om kalibrering og softproofing i bloggen!

X-Rite I1 Display Pro med Adobe CC i 12 måneder!

Kampanje! Akkurat nå får du Adobe Creative Cloud Photography plan med Photoshop CC, Adobe Lightroom CC og 20 GB skylagring i 12 måneder dersom du kjøper innen 2018-12-31.

Andre rimelige kalibratorer

Colormunki Smile - Bra og rimelig kalibrator for bildeskjermer.

Kalibrator med colorchecker - for å reprodusere svært naturtro farger inngår det en colorchecker.

Colorchecker

En Colorchecker brukes for å gjenskape naturlige farger så naturtro som mulig ved å skape spesielle fargeprofiler for kameraet i f.eks. Lightroom. Den kan brukes separat, men trives best i selskap med en kalibrert skjerm.

Colorchecker Passport
Colorchecker mini

Lagring

Harddisker og minnekort kan man aldri få for mye av!

Eksterne harddisker fra LaCie

LaCies harddisker er både pene og pålitelige. De finnes både som bærbare eksterne harddisker som er enkle å ta med, og som store stasjonære harddisker med innebygd kortleser for de som jobber mye med film.

Lacie Rugged Mini 1 TB USB 3.0 

Vår mest populære harddisk. Liten, smidig, rask og solid. Passer perfekt til både film og bilder!

LaCie DJI CoPilot


Droneprodusenten DJI og harddiskprodusenten LaCie har i et samarbeid produsert en ekstern harddisk med innebygd batteri og kortleser. LaCie DJI CoPilot gjør at du kan sikkerhetskopiere bildene dine direkte inn på harddisken, uten at du trenger en datamaskin. Superenkelt på reise, og for den som vil reise lett og uten datamaskin, eller som virkelig trenger en sikkerhetskopi raskt.

Western Digital Wireless

En serie batteridrevne og trådløse harddisker, slik at du kan dele filmer fra harddisken direkte til nettbrettet eller datamaskinen, perfekt for å lafre filmer på til lange bussreiser. Harddisken kan også sikkerhetskopiere bilder direkte fra et SD-minnekort.

Sony TOUGH

Sony har utviklet en serie svært solide SD-minnekort. Ved å produsere hele kortet i et stykke, og i et bedre materiale enn vanlig tåler kortet betydelig mye mer juling og røffere behandling.

Hold orden og system

Personer som "har alt" pleier å ha svært mange ting. Her har vi samlet et par tips som hjelper til med å holde orden i sakene.

Kameraryggsekk

En kameraryggsekk hjelper deg ikke bare med transporten av tingene, den fungerer også som en god samlingsplass for alt. Er vesken stor nok er det lett å få ned alle kabler, ladere, batterier, filtere, deksler, minnekort, kameraremmer og samle alt på samme plass.

Mind Shift Gear BlackLight 36L

En stor ryggsekk som har plass til det meste! Tilpasset for utendørsbruk med et solid bæresystem og godt med plass til personlige eiendeler. Perfekt til søndagsfototuren eller den lange dagsturen. Finnes i grønt og svart

Think Tank Kameraryggsekk StreetWalker V2.0

En av våre mest populære og solgte modeller som har plass til mye! Et velgjort bæresystem som gjør at sekken kan bæres lenge. Thinktank brukes av mange profesjonelle fotografer, og særlig hvor solid den er samt følelsen for detaljer gjør de svært populære.

Minnekortfutteral

Minnekort er små, dyre saker som lett forsvinner. Ved å oppbevare de i et minnekortfutteral er de enklere å holde orden på, og de beskyttes ordentlig under transport. Delkin har laget vanntette kortlesere for ulike minnekorttyper.

 

Vanntett futteral for SD-kort
Vanntett futteral for CF/CFast-kort

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å finne rett utstyr og kunnskap for dine behov. Du når oss ved å sende en mail på info@scandinavianphoto.no, ringe oss på 21 65 98 40 eller ved å besøke oss i vår butikk i Møllergata 4, Oslo. Gå heller ikke glipp av våre temasider der du kan finne mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg til å bli enda bedre til å skape kule bilder og filmer. Lykke til!


 • LaCie DJI Co-pilot USB-C 2TB
  LaCie DJI Co-pilot USB-C 2TB
  3.879,00 kr
 • Western Digital My Passport Wireless Pro 2TB - WDBP2P0020BBK
  Western Digital My Passport Wireless Pro 2TB - WDBP2P0020BBK
  2.199,00 kr
 • BenQ Bildeskjerm 27" SW2700PT
  BenQ Bildeskjerm 27" SW2700PT
  6.999,00 kr
 • X-rite X-Rite ColorMunki Smile Fargekalibrering
  X-rite X-Rite ColorMunki Smile Fargekalibrering
  1.195,00 kr
 • X-rite X-Rite i1 Display Pro, Colorimeter m/glassfilter og i1 Pro kal.program
  X-rite X-Rite i1 Display Pro, Colorimeter m/glassfilter og i1 Pro kal.program
  2.495,00 kr
 • Loupedeck Loupedeck+ Photo Editing Console
  Loupedeck Loupedeck+ Photo Editing Console
  2.395,00 kr
 • Palette Expert kit
  Palette Expert kit
  3.795,00 kr
 • Palette Professional kit
  Palette Professional kit
  6.195,00 kr
 • Palette Starter kit
  Palette Starter kit
  2.595,00 kr

Produkttips,


Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)