Til kassen
Lagersalg

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto og bilder

Her får du produkttester, fototips og mye inspirasjon! Vil du lære deg mer om ditt kamera og ulike tilbehør? Da finner du mye informasjon her. Har du spørsmål eller forslag til produkter du vil se i produkttester, ta gjerne kontakt med oss på: marked@scandinavianphoto.no

Demodag med Panasonic

Panasonic kommer til vår butikk og viser følgende modeller: GH5, G9, TZ200, LX15, LX100 II och VXF-1. Benytt sjansen til å ta en nærmere titt på produktene, still spørsmål og få tips og råd fra Panasonics produktspesialister.
Velkommen!

Panasonic Lumix DC-GH5 kamerahus

Lumix GH5 er et avansert systemkamera med kraftige videoegenskaper som takket være sitt kompakte og smidige design fungerer perfekt som følgesvenn når du skal ut på spennende video- og fotooppdrag. Kameraet tilbyr 4K/60p/50p-videoinnspilling med 6K Photo-funksjon, en rask DFD-autofokus og effektiv femakslig bildestabilisering.

Panasonic Lumix DC-G9

DC-G9 er et Micro 4/3-kamera med fokus på stillbilder. Egenskaper som blant annet et toppdisplay, værtetting, doble kortplasser og høy hastighet på seriebildetagning gjør G9 til et raskt og allsidig kamera klar for eventyr.

Panasonic Lumix DC-TZ200

Et reisekamera bør være enkelt å få med seg, og tåle mange ulike situasjoner. Med 1" sensoren i TZ200 får du fin bildekvalitet, og det store zoomområdet gjør kameraet fleksibelt. En rask autofokus og interessante 4K Photo-funksjoner sammen med stillbilder i RAW-format og 4K-video gjør TZ200 til en utmerket følgesvenn for reiser og eventyr.

Panasonic LX100 II

LX100 II er et stort kamera i lite format. Med en Micro 4/3-sensor, rask autofokus, manuelle kontroller, USB-lading og touchskjerm får du et kamera som er responsivt, leverer høy bildekvalitet, har anvendelige funksjoner og er lett å bære med seg. Kanskje er det den perfekte reisekameraten?

Panasonic HC-VXF1

Panasonic HC-VXF1 er et håndholdt videokamera som filmer i 4K, og som har et stort zoomområde på 24x. Kameraet har innebygd 5-akses bildestabilisering som sørger for at filmene blir stabile, også ved full innzooming. Det lyssterke objektivet gjør at kameraet fungerer bra også i dårligere lysforhold. På objektivet sitter en kontrollring som lar deg justere fokus, zoom eller blender.

Tid og sted


Tid: Tirsdag 18. desember kl. 11:00–18:00
Sted: Møllergata 4, Oslo
 


 • -3 % Panasonic Lumix DC-G9 kamerahus
  Panasonic Lumix DC-G9 kamerahus
  13.990,00 kr
 • Panasonic Lumix DC-GH5 kamerahus
  Panasonic Lumix DC-GH5 kamerahus
  16.985,00 kr
 • Panasonic HC-VXF1
  Panasonic HC-VXF1
  9.989,00 kr


Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)