Til kassen
Lagersalg

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto og bilder

Her får du produkttester, fototips og mye inspirasjon! Vil du lære deg mer om ditt kamera og ulike tilbehør? Da finner du mye informasjon her. Har du spørsmål eller forslag til produkter du vil se i produkttester, ta gjerne kontakt med oss på: marked@scandinavianphoto.no

Nordisk turné med Frøydis Geithus i samarbeid med Profoto & Nikon

Den norske portrett- og bryllupsfotografen Frøydis Geithus har hele verden som sin arbeidsplass, og reiser ofte til steder like spektakulære som hennes bryllupsbilder. Frøydis, som dessuten er ambassadør for Nikon, samt Profotos samarbeidspartner, har blitt verdenskjent takket være sin spesielle stil og måte å jobbe med lys i sine bilder. Nå begir hun seg ut på en forelesningsturné i Norden sammen med representanter fra Nikon og Profoto for å fortelle om sin karriere som bryllupsfotograf, og om hvordan hun går frem for å skape den spesielle stilen hun er blitt berømt for.

Om turnén

Turnéen går over fire nordiske land, og pågår mellom januar og februar 2019. Vil du utvikle dine kunnskaper innen bryllupsfotografering og høre på en av verdens fremste fotografer er dette en forelesning for deg. Frøydis kommer til å dele noen av sine beste tips og triks i forhold til hva du burde tenke på under en bryllupsfotografering - og hvorfor rett utstyr er av betydning.

Nikon + Profoto

Frøydis sine arbeidsredskaper består av noen av Nikons beste kameraer som blant annet Nikon Z7, og hun var den første nordiske fotografen i verden til å få teste den nye batteriblitsen Profoto B10. Book din plass på forelesningen, og få en mulighet til å treffe representanter fra både Nikon og Profo. Eventet er kostnadsfritt, men antall plasser er begrenset.

Interessert? Les mer og meld deg på her!

Tid & sted

Oslo Få plasser igjen!

Tid: Torsdag 17/1 kl. 17:00–19:00 (forelesningen begynner 17:30)
Sted: Møllergata 4, Oslo

 

 

 
Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)