Til kassen
Lagersalg

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto og bilder

Her får du produkttester, fototips og mye inspirasjon! Vil du lære deg mer om ditt kamera og ulike tilbehør? Da finner du mye informasjon her. Har du spørsmål eller forslag til produkter du vil se i produkttester, ta gjerne kontakt med oss på: marked@scandinavianphoto.no

Nå har vi fylt på vårt Moza-lager!

Vi har nå fylt på lageret vårt av elektroniske gimbaler fra Moza! Uansett om du trenger en gimbal til mobiltelefonen din, systemkameraet eller til og med til en Sony FS5 så har Moza garantert noe som passer, alt fra de mindre Mini-MI til den større Air 2. Moza er en bedrift under Gudsen Technology som spesialiserer seg på elektroniske gimbaler til videofilming, og de lanserte sin første gimbal i 2012. Siden den gang har utviklingen gått videre, og for hver generasjon er gimbalene blitt forbedret. En ting som er gjennomgående er at produktene holder høy kvalitet med mange smarte funksjoner til en konkurrentdyktig pris.

Moza Air 2

Moza Air 2 er en smart, sterk og samtidig lett gimbal for systemkameraer og skulderkameraer. Den vinklede bakre armen og motorens plassering gjør at det er lett å se kameraets skjerm, og også å bruke gimbalen i opp ned-modus for lave vinkler. Gimbalen har også et system som automatisk tilpasser motorene etter vekten på utstyret ditt, og du kan bruke den til tyngre videokameraer på opp til 4,2 kg som f.eks. Sonys FS5 mark II.

Moza Air

MOZA Air er en velutstyrt gimbal, og kommer både med dobbelthåndtak og tommel-kontroll. Gimbalen har kapasitet til å håndtere vekten til et DSLR-kamera.

Moza AirCross

MOZA AirCross er en gimbal utviklet for speilløse kameraer. Dette gjør at enheten kan gjøres mindre og lettere, samtidig som den håndterer kameraer opp til 1,8 kg. Batteritiden er ca 12 timer, og en hurtigplate gjør det lett å montere av kameraet. Via en spesiell tommelkontroll (selges separat) kan du fjernstyre gimbalens bevegelse og kameraets funksjoner opp til fem meter unna.

Moza Guru 360 Air

Moza Guru 360 Air er en gimbalstabilisator spesielt utviklet for 360- og VR-kameraer. Guru 360 Air kombinerer avansert stabiliseringsteknikk med unikt design og intelligent software.

Moza Mini-MI

Mini-MI er en smidig og fleksibel gimbal til smarttelefonen din. Funksjoner som trådløs lading, fire stk 1/4" gjenger for tilbehør, flere ulike follow-modes og joystick gjør Mini-MI til en kraftig gimbal i et lite format.

 
Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
Sitemap (xml)