Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Easy Up HD Umbrella Extra Large Octa Softbox

Phottix Easy Up HD Umbrella Extra Large Octa Softbox

1021348
895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Easy Up HD Umbrella Extra Large Octa Softbox med raster 120 cm
En paraply som enkelt slås opp og blir til en 120cm stor octaboks med meget pent, jevnt og mykt lys. Paraplyen har en innfelt frontdiffusor og inkluderer avtakbart raster. Softboksparaplyen er enkel å transportere og rask å montere og kan derfor benyttes umiddelbart. Det gjør at du sparer tid sammenliknet med å bruke en vanlig softboks. Blitsen monteres enkelt inn i softboksen fra baksiden. Paraplyen har eiker av glassfiber for styrke og lang levetid.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.