Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ekstern batteripakke til Nikon-blitser

Phottix Ekstern batteripakke til Nikon-blitser

1021494
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Phottix ekstern batteripakke
Denne batteripakken for Nikon gir blitsen din ekstra strøm fra åtte AA-batterier, noe som resulterer i raskere oppladninger. Essensielt til event- og bryllupsfotografering når du ikke vil miste et eneste bilde. Batteripakken er enkel å bruke og kan festes til blitsens fot.

OBS! Batterier følger ikke med.

Fungerer med følgende Nikon-blitser:
SB-900, SB-910

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.