Laso mottaker TTL til Canon

Phottix Laso mottaker TTL til Canon

1021757
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Laso TTL-mottaker
Laso er et system som gjør at du kan få trådløs TTL til din blits, via radiosynk. Du monterer din blits på mottakeren slik at den matcher senderen som sitter på kameraet. Rekkevidden fra kamera til blits kan være opp til 100m og radiofrekvensen er 2.4GHz.

Laso-systemet gir dine gamle TTL-blitser nye muligheter. Radio-synk er mer pålitelig enn IR-synk og Laso er kompatibelt med high speed sync og strobo-mode.

Fordeler:

  • Radiosynk opp til 100m
  • Gir dine gamle TTL-blitser nye muligheter
  • High speed sync og strobo
  • 2.4GHz, 15 kanaler
  • Eksponeringskomp. +/- 3 steg i 1/3 eller 1/2 trinn
  • Drives av 2 vanlige AA-batterier

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.