Laso mottaker TTL til Canon

Phottix Laso mottaker TTL til Canon

1021757
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Laso TTL-mottaker
Laso er et system som gjør at du kan få trådløs TTL til din blits, via radiosynk. Du monterer din blits på mottakeren slik at den matcher senderen som sitter på kameraet. Rekkevidden fra kamera til blits kan være opp til 100m og radiofrekvensen er 2.4GHz.

Laso-systemet gir dine gamle TTL-blitser nye muligheter. Radio-synk er mer pålitelig enn IR-synk og Laso er kompatibelt med high speed sync og strobo-mode.

Fordeler:

  • Radiosynk opp til 100m
  • Gir dine gamle TTL-blitser nye muligheter
  • High speed sync og strobo
  • 2.4GHz, 15 kanaler
  • Eksponeringskomp. +/- 3 steg i 1/3 eller 1/2 trinn
  • Drives av 2 vanlige AA-batterier
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.