Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rengjøringskit 4 i 1 Clean kit gul

Phottix Rengjøringskit 4 i 1 Clean kit gul

1018631
199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Rengjøringssett
Et lite men effektivt rengjøringssett for først og fremst kamera og objektiv men fungerer også till mye annet.

Bruk blåsebelgen for å blåse bort støv fra din optikk, fra speilhuset i kamera eller fra kameraets bildesensor. Mikrofiberkluten brukes for å pusse optikk, LCD-skjermer og lignende. Lenspen rengjør optikk og penselen er perfekt for å børste bort støv som sitter fast i f.eks små åpninger.



Levereres med:
En liten men kraftfull blåsbelg, en pusseklut i mikrofiber og en Lens pen/børste (lenspen i ene enden og børste i den andre.)

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.