Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

PocketWizard FlexTT5 Nikon

PocketWizard PocketWizard FlexTT5 Nikon

310917
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

PocketWizard FlexTT5 Nikon
G-Wiz väska
N10-ACC
2 925 NOK
PocketWizard FlexTT5 Nikon
Softshield AC5
N10-ACC-D200 för Nikon D200/D100
2 553 NOK
POCKETWIZARD FLEXTT5 For NIKON Den mest allsidige PocketWizard til dato. Den dedikerte FlexTT5 Transceiver er med sin innebygde blitssko og ControlTL-firmware det perfekte supplement til E-TTL II blitssystemer. FlexTT5 bringer de eksisterende fordelene ved Nikons trådløse systemer ut over grensene for hva infrarød teknologi kan. Parret med en Mini TT1 Transmitter eller en annen FlexTT5 Transceiver åpner det seg en helt ny verden av frihet med trådløs blits. FlexTT5 er også den perfekte Transceiver, når det er behov for manuell utløsning, og den fungerer sammen med alle MultiMAX kanaler og mange av de avanserte MultiMAX funksjoner. FlexTT5's enkle funktionalitets-design åpenbares via blitsskoforbindelsen med et kamera eller en blits. Montér en blits eller kommandoenhet på FlexTT5, for å benytte den samme sonekontroll og ratio-kommandoer som du normalt ville. Systemet registrerer endringer i ISO, lukkertid og blender og reagerer i overensstemmelse hermed for å sikre at dine eksponeringer blir korrekte. Bruk blitskompensasjonshjulet på ditt kamera eller på din blits som du normalt vil gjøre, og endringene sendes problemfritt gjennom systemet. FlexTT5 har to kanalkonfigurasjonsinnstillinger, C1 og C2. Begge kan programmeres etter behov med opp til 20 ControlTL-kanaler til TTL fotografering eller 32 standardkanaler for manuell blits-fotografering. FlexTT5 Transceiveren har også en tre-sone velger, som gør det lett å styre soner og ratio. Med PocketWizard HyperSync teknologi kan FlexTT5 synkronisere kamera og blits med opp til 1/500 sekund. Har du behov for høyere synkroniseringshastigheter, går ControlTL-systemet automatisk i FP/High-Speed sync mode når du endrer lukkertiden på ditt kamera. På den måten kan du oppnå synkroniseringshastigheter på helt opp til 1/8000 sekund. Med PocketWizard Utility-programmet kan du via USB-porten konfigurere dine kanalinnstillinger og taste inn din HyperSync-timing, samt oppdatere ditt produkt til den nyeste firmware. FlexTT5 er utstyrt med Auto-Sensing Transceiver teknologi, som gjør den i stand til å skifte automatisk mellom sender- og mottagertilstand, hvilket gjør den mer fleksibel på jobben. Når en blitssko eller en annen utløserenhet registreres, skifter Transmitter mode automatisk. PS: PocketWizard radio system benytter seg av forskjellige frekvenser i de forskjellige land for å kunne tilfredsstille riktig ytelse og regulerte krav i markedet. Europeiske modeller skal være merket CE 433 MHz. Det vil ikke bli gitt support eller service på FCC 354 MHz enheter i Norge.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.