FiftyFifty over/under dome til GoPro Hero 5/6

Polar Pro FiftyFifty over/under dome til GoPro Hero 5/6

1036195
849 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

PolarPro FiftyFifty over/under dome til GoPro Hero 5/6

PolarPro FiftyFifty lar deg skape split-level bilder og film der vannoverflaten er med i bildet, og du fanger både det som skjer over og under overflaten. Domen monteres enkelt på din GoPro Hero 5/6, og leveres med et grep for kameraet som forenkler håndteringen.

Merk: FiftyFifty er ikke et dykkerhus, så kameraets vanlige -10m nivå for undervannsfilming gjelder.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.