FiftyFifty over/under dome til GoPro Hero 5/6

Polar Pro FiftyFifty over/under dome til GoPro Hero 5/6

1036195
849 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

PolarPro FiftyFifty over/under dome til GoPro Hero 5/6

PolarPro FiftyFifty lar deg skape split-level bilder og film der vannoverflaten er med i bildet, og du fanger både det som skjer over og under overflaten. Domen monteres enkelt på din GoPro Hero 5/6, og leveres med et grep for kameraet som forenkler håndteringen.

Merk: FiftyFifty er ikke et dykkerhus, så kameraets vanlige -10m nivå for undervannsfilming gjelder.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.