Filter 3-pack PL/ND8/ND16 til DJI Inspire 1/

Polar Pro Filter 3-pack PL/ND8/ND16 til DJI Inspire 1/

1033314

PolarPro's 3-pack med filter for DJI Inspire 1- og Osmo/Osmo+-kameror inneholder et sirkulært polarisasjonsfilter (PL), et ND-filter tilsvarende 3 trinn (ND8) og ND-filter tilsvarende 4 trinn (ND16).

989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Filtersett tll DJI Inspire 1, Osmo og Osmo+

PolarPro's 3-pack med filter for DJI Inspire 1- og Osmo/Osmo+-kameror inneholder et sirkulært polarisasjonsfilter (PL), et ND-filter tilsvarende 3 trinn (ND8) og ND-filter tilsvarende 4 trinn (ND16).

Perfekt passform og funksjonalitet

For å fungere med Inspire 1 og Osmos gimbal er filterene designet med så lav vekt som mulig. Polafilteret veier kun 7 gram, og ND-filterene 5,8 gram. Filterene har også fått HD-glass, noe som gjør at skarpheten i bildene og filmene dine blir skarp selv med filtrene montert på.

Dette settet inneholder:

  • Sirkulært polafilter (PL)
  • 3-trinns ND-filter
  • 4-trinns ND-filter

OBS! Passer kun Zenumse X3 og Z3

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.