Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ryggsekk Drone Trekker Backpack for Phantom 4/3/2

Polar Pro Ryggsekk Drone Trekker Backpack for Phantom 4/3/2

1034009
1 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ryggsekk for drone

Polar Pro Drone Trekker Backpack er en smidig og sterk ryggsekk som rommer en drone og dens nødvendigste tilbehør. Ryggsekken åpnes fra ryggsiden med glidelås, noe som gjør den enkel å håndtere fra bakken. Størrelsen er godkjent som håndbaggasje av mange flyselskaper, men husk og alltid dobbeltsjekke med ditt flyselskap før avreise.

Fordeler:

  • Har plass til DJI Phantom 2/3/4/4 Adv/4 Pro/Mavic eller GoPro Karma
  • Stativfeste
  • Lett tilgjengelig lomme for 15" laptop
  • TSA godkjent lås
  • Innebygd regntrekk
  • Kan også transportere DSLR
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.