600 Camera Square

Polaroid Originals 600 Camera Square

1036774
1 599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Polaroid 600-type med bokseformet kamerahus i 80-talsstil.

Den er blitt omsorgsfullt renovert, og utstyrt med en ny frog tongue for å beskytte bildene når de mates ut av kameraet. Fungerer med 600-type film (selges separat). Den er et utmerket valg for nybegynnere innen direktebildefotografering da den er svært lettanvendt, har innebygget automatisk blits og fast fokusering for å ta bilder både innen- og utendørs. Det finnes også enkle kontroller for å justere eksponeringsnivåer slik at du lett kan få lysere eller mørkere bilder.

Obs: På grunn av lagertilgjengelighet kan den modellen du får være annerledes i design og farge fra den som vises.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.