600 Camera Square

Polaroid Originals 600 Camera Square

1036774
1 599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Polaroid 600-type med bokseformet kamerahus i 80-talsstil.

Den er blitt omsorgsfullt renovert, og utstyrt med en ny frog tongue for å beskytte bildene når de mates ut av kameraet. Fungerer med 600-type film (selges separat). Den er et utmerket valg for nybegynnere innen direktebildefotografering da den er svært lettanvendt, har innebygget automatisk blits og fast fokusering for å ta bilder både innen- og utendørs. Det finnes også enkle kontroller for å justere eksponeringsnivåer slik at du lett kan få lysere eller mørkere bilder.

Obs: På grunn av lagertilgjengelighet kan den modellen du får være annerledes i design og farge fra den som vises.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.