Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videoveske BK-FS5OR til Sony PXW-FS5

PortaBrace Videoveske BK-FS5OR til Sony PXW-FS5

1023738
7 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

PortaBrace BK-FS5OR
Kameraryggsekk og trillebag laget av slitesterke materialer for å beskytte din Sony PXW-FS5 med tillbehør. Vesken har en hard kjerne i plast med tykk skuminnredning og fôr som er ekstra mykt. Innsiden er kobberfarget slik at du lettere får oversikt og finner utstyr og tilbehør. Den har dessuten ekstra polstrede, skulderstropper som ikke sklir, avtagbart magebelte og vatterte sidelommer. Hjulene er avtagbare og vesken rommer også en 17" laptop samt stativ.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.