Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videoveske CS-DV3Q

PortaBrace Videoveske CS-DV3Q

1018101
2 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Smart kameraveske for videokamera
Videovesken ifra PortaBrace er slitesterk og anvendelig med sine myke sider. Den er designet for å bære ditt kompakt HD- eller systemkamera. Med "Quick-Zip" får du rask tilgang til hovedrommet. Undersiden av vesken er utstyrt med vanntett Slip-Not-materiale som gir deg økt beskyttelse mot vann når du f.eks setter vesken på bakken. Bær vesken i håndtaket eller over skulderen.

På baksiden av vesken finnes et større rom; perfekt for oppbevaring av kabler, filter og mindre tilbehør. Det finnes også rom for mikrofoner, ekstra batterier og ytterligere tilbehør.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.