Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videoveske RIG-2SRK

PortaBrace Videoveske RIG-2SRK

1020221
6 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Veske for middels stor kamerarigg
Videokameravesken RIG-2SRK er designet for at du skal kunne bære med deg hele riggen din ferdigmontert. Vesken passer glimrende for middels store rigger som Zacuto Fee-N-G. Med denne solide og fleksible vesken kan du bære utstyret ditt sikkert og bekvemt. Dessuten er du klar til å begynne å filme med en gang du kommer fram.

Vesken er laget av 1000-denier Cordure og har en 1" tjukk vattering. Undersiden er styrket med vanntett gummi så du kan sette vesken ned på bakken uten å bekymre deg. Du kan bære vesken ente med skulderremmen eller håndtaket.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.