Posters

SP SPart SPmobil SPartmobil

KUNST FOR ALLE VEGGER – SPART – ONLINE GALLERY FOR ART

Velkommen til SPART, Skandinavias nyeste utvalg av unik fotokunst og bilder online. Under kategoriene posters og signert fotokunst finner du alt du trenger til en gjennomført bildevegg. Alt fra posters, vakre prints, plansjer og foto, til ordentlig pene illustrationer og plakater med tekst.

Vi har mange unike postermotiv som du bare finner hos oss. Som barnebilder, bilder for kjøkkenet, mote/fashion, mindfulness motiv eller posters på kjendiser og andre trendbilder utover bilder av dyr og vakre naturfoto. Motiv finnes fra 39 kroner, i flere forskjellige størrelser opp til plakatformat 50x70 cm for 299 kroner. Posters som passer like bra i hjemmet eller på kontoret eller i annet offentlig miljø.

Søker du etter noe helt spesielt så finner du også signert fotokunst. FineArt printer i begrensede samleropplag, signerte og nummrerte på fremsiden.

V selger også pene og passende  bilderammer til våre bilder så du selv kan gjøre dine postere omm til ferdige bilder til å henge på veggen. Trenger du  kjekke klemmer, posteropphenga og andre praktiske bildetilbehør så finner du det også hos oss.

Vi får hele tiden inn nye freshe og trendy motiv til våre postere og signert fotokunst, så det lønner seg å besøke vår nettside ofte. Derfor kan det være lurt å følge oss på Instagram og Facebook samt via vårt egne nyhetsbrev der vi også presenterer kommende nyheter, trivlige vernissage samt kommende kampanjer.

Bli den første til å henge opp det nyeste på veggen! Velkommen til SPART du også!

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.