Fotoservice

Få mer ut  av dine bilder med CEWE fotoservice

Gi dine minner den plassen de fortjener! Vi hjelper deg med å skape minneverdige verk av dine digitale bilder. Hos oss på Scandinavian Photo i samarbeid med CEWE kan du skape en rekke forskjellige personlige bildeprodukter, f.eks. fotobøker, fotokalendere, mobildeksel, julekort og invitasjoner, fotogaver, forstørrelser og lerret. Du kan også  framkalle bilder på forskjellige materiale, f.eks fotopapir, klistremerker og magneter. Bestill dine bilder raskt og enkelt online og velg mellom hjemlevering eller avhenting i vår butikk. Du kan også bestille bilder i våre CEWE ekpresskiosker i Oslo der du kan få med deg hjem et utvalg av bildeproduktene med engang.

I samarbeid med

 

Lag din egen CEWE fotobok

La kreativiteten flyte og ta vare på dine minner ved å lage en unik CEWE fotobok! La ikke feriebildene ligge gjemt på en harddisk, men de sammen i en fotobok med et lekkert printet omslag. Vil du lage en personlig fotobok med de fineste bildene av barna, bursdagsfeiringen, konfirmasjonen eller fra ditt bryllup? Eller er du på jakt etter en gave som du kan gi til den nærmeste slekten? Det enkle og brukervennlige designverktøyet hjelper deg å lage en fotobok akkurat etter dine ønsker - bare din fantasi setter grensene!

 

Framkall bilder online

Bevar dine minner ved å fremkalle dine bilder! Her kan du prisgunstig fremkalle dine bilder i det fleste størrelser og med mulighet til å velge mellom flere design. Du kan fremkalle i klassisk format for å sett de inn i album, printe klistremerker eller som magneter du kan sette på kjøleskapet. Last opp dine digitale bilder fra din smarttelefon, nettbrett eller datamasking og velg så størrelsen og det designet du ønsker. Etter det sendes dine fremkallede bilder enkelt hjem til deg. Enklere blir det ikke!

 

Kreative kunstverk i større format

Her har du muligheten til å lage personlige innredningsdetaljer til ditt hjem. Vis frem dine beste bilder på en kreativ måte med produkter som klassiske forstørrelser, fotokollasjer og lerret. Du kan også printe dine bilder på forskjellige materiale som f.eks tre, en hard skumplate, aluminium eller akrylglass. Gjør dine øyeblikk til kunstverk verdt å vise frem!

 

 

Ekspresskiosk i Oslo

Print dine bilder raskt og enkelt i våre ekspresskiosker i Oslo! Skriv ut direkte fra mobil, USB-minne eller minnekort og velg mellom en rekke ulike størrelser (10x15, 15x20, 20x30 cm, samt forstørrelser og fotokollasje). I ekspresskioskene kan du også skrive dine Instagram-bilder, lage fine temakort og andre personlige bildeprodukter.

Har du spørsmål vedrørende bestillinger, leveringstider eller priser? Kontakt Cewe her.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.