Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Zig-Zag pole

PRO-mounts Zig-Zag pole

1025784
249 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Multifunksjonell Pole
PRO-Mounts Zig-Zag Pole kan brukes på mange ulike måter. Bruk den som et håndgrep til ditt GoPro-kamera eller vikle den ut til en 61 cm selfiestick. Det smarte grepet kan også brukes som ministativ eller festes på andre måter for å gi et 61 cm stativ.

PRO-Mounts Zig-Zag Pole leveres med sikkerhetsrem for håndleddet og en nøkkel for å lett dra til skruen på ditt actionkamera.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.