Blitspakke D1 Basic kit 500/500 Air

Profoto Blitspakke D1 Basic kit 500/500 Air

1028293
  • Stort effektområde og raske brenntider
  • Ordentlig paraplyfeste og innebygd paraplyreflektor
  • Jevn og stabil fargetemperatur
24 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Blitspakke D1 Basic kit 500/500 Air
Production Manager 40
Glass Cover til D1/B1
32 660 NOK

Med D1 serien omdefinieres kompaktaggregatets verden på nytt. Med sin store skala og enkle brytere har selv kresne high-end fotografer begynt å se på kompaktaggregat igjen. I tillegg til sin store størrelse og raske brennetider så er samtlige aggregat utrustet med ordentlig paraplyfeste og innebygd paraplyreflektor. Så for deg som bruker paraply behøves ikke mer enn selve paraplyen for å forme lyset, til forskjell fra andre aggregat der du óg vil trenge en reflektor for å redusere utslippslys. På samtlige D1-erer det selvsagt også mulig å anvende de vanlige glassdekslende (sylinder som det også kalles).

 

Air

Profoto Air betyr at blitsene har innebygget radiomottakere for å kunne fjernstyres trådløst. Rekkevidden er på opp til 300m, og det går an å stille inn blitslampenes styrke med fjernkontrollen. Denne pakken leveres ikke med Profoto Air Remote.
 

Hvordan vi tenker

"D1 sammen med Air gjør systemet veldig enkelt å bruke. Slå av og på de ulike aggregatene, samt still inn styrken med fjernkontrollen. Air opplever jeg også som sikrere enn andre innebygde fjernstyringer, noe som betyr færre bomskudd og redusert iritasjon" sier Jonas Sundgren fra Stockholmsbutikken."

D1 500/250 Basic levereres med:

  • 2x Profoto D1 500 (inkl. innstillingslampe, blitzrør, beskyttelsesglass og transportpresenning)
  • 1x Profoto basic veske
  • 2x strømkabler
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.