Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Softbox OCF 1,3'x1,3' (40x40 cm)

Profoto Softbox OCF 1,3'x1,3' (40x40 cm)

1017637
1 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kvadratisk softboks
Den beskjedne størrelsen på denne kvadratiske softboksen gjør at den passer for deg som vil holde deg i bevegelse mens du fotograferer.

OCF Softbokser er skreddersyff for å være raske og lette ved fotografering på location.

Akkurat som med mange andre softbokser, skaper OCF Softbokser et mykt og smigrende lys. Men til forskjell fra andre softbokser er de laget i et unikt materiale som både er lett og gjør det enkelt å åpne og slå sammen. Legg så til at de har fastsydde diffusorer og patenterte speedringer. Til sammen har du en softboks som er raskere og enklere å sette opp enn noen annen på markedet.

Egenskaper:

  • Gir et mykt og flaterende lys
  • Fargekodete fester og fastsydde diffusorer for raskere og enklere opp- og nedmontering
  • Kompakt og lett
  • Laget av stoff i topp kvalitet
  • Kan brukes med raser for mer nøyaktig lysforming

OBS! Profoto Speedring OCF behövs för montering (säljs separat).

Les mer om produktet i brosjyren (PDF).

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.