Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stor Alpint - 3:rd Person View RAM Mount kit -

RAM Mounts Stor Alpint - 3:rd Person View RAM Mount kit -

1024339
895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

RAM Mount komplett system for å montere action-kamera på ryggsekk for filming i tredjepersonsperspektiv. Komplett med B-kule og C-kule, montering for GoPro, Sony, Garmin, Ricoh, m.fl.

Du monterer en stiv, neopren-kledd plate inni din ryggsekk med hoftebelte for å gi kameraet en solid plattform. Passer fint for de fleste 10-12l alpinsekker. Den justerbare aluminiumsstangen er 46 cm lang, hvilket er langt nok til å gi engasjerende kameravinkler med et vidvinklet action-kamera. Det er viktig å stramme alle stropper på sekken for å få skikkelig stabile opptak som følger kroppen. Andre fester fra RAM lar deg montere armen på f.eks. windsurfingsele.

Dette festet er laget av kompositt, aluminium og rustfritt stål.

Leveres med:

  • Ram tough wedge (RAP-407BU)
  • Ram 2 7/16" x 1 5/16" base wtih ball (RAM-238U)
  • Flex rod 1 & 1,5" socket 18" lng (RAP-BC-200-1-18U)
  • Ram gopro mounting base 1" dia ba (RAP-B-202U-GOP1)
  • Ram femal tele mount hole with 1" ball (RAP-B-114-TMBBU)
  • Ram small round base 1/4"-20 thr (RAP-B366U)
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.