Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Vidvinkellins HD-6600PRO37 0,66x 37mm

Raynox Vidvinkellins HD-6600PRO37 0,66x 37mm

319030
1 645 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Raynox HD-6600PRO er en profesjonell vidvinkellinse for svært kresne brukere. Med 0,66x brennvidden gir HD-6600PRO mer på bildene. HD-6600PRO er bygget med High Index Optical Glass, linseelementer i aller høyeste kvalitet. Den optiske oppløsningen på 350 linjer per millimeter, og den lave forvrengningen på -1,3% garanterer bilder og film med mye detaljer, naturlig fargegjengivelse og svært god kontrast.

Ettersom HD-6600PRO ikke har noen mekaniske deler så skjer heller ingen redusering av mengden innfallende lys. Alle linseelelemnter er antirefleksbehandlet.

Leveres med:
HD-6600PRO, beskyttende eske, 2 st linsedeksel, manual på engelsk

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.