Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

GS + veske

ReadyRig GS + veske

1037184
25 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Avlastningssytem for gimbal og kamerarigg opp til 13 kg

Ready Rig er et avlastningssystem for videoriggen din. Ved å henge gimbalen din i Ready Rig GS vil vekten havne på hoften. Dette avlaster armene, og lar deg jobbe lenger og med høyere vinkler som normalt ville innebære en anstrengende arbeidsposisjon.

Fordeler:

  • Redusert belastning for armene
  • Økt stabilitet
  • Mobil og kompakt
  • Hurtigkobling for gimbal

Redusert belastningen for armene

Fordi vekten fra kamerarigg og gimbal fordeles over kroppen og fremfor alt hoftene i kombinasjon med at armene på Ready Rig hjelper til med løftekraft, minsker belastningen på kroppen betydelig. Du kan tilpasse Ready Rig GS i høyde for å passe til forskjellige personer, og en grovinnstilling for vekten gjøres via en plate på ryggen. Små vektjusteringer gjøres ved å flytte karbonfiberarmene fremover eller bakover.

Øker stabiliteten

Ved å minske belastningen på kroppen reduserer også risikoen for rystelser på grunn av slitne armer. Opptak som skjer over hodehøyde blir lettere å gjennomføre, og du vil kunne bruke kamerariggen under lenger perioder, noe som leder til økt effektivitet.

Mobil og kompakt

Ready Rig GS holder en smal profil, noe som gjør det lett for operatøren å estimere hvilke rom en kan bevege seg i. Du vil kunne passere gjennom døråpninger, inn gjennom bildører og andre smale steder.

Hurtigkobling for gimbal

Ready Rig har en hurtigkobling for i stort sett alle gimbals som f.eks. DJI Ronin, Ronin-M, Ronin-MX, Ronin 2 eller Firefly MoVI Pro med kameraet montert i hengende posisjon.

Leveres med:

  • Ready Rig ram med skulderstøtte og holder
  • 2x karbonfiberarmer
  • 2x motvektskabler
  • 2x hurtigkobling for gimbal
  • Veske for transport
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.