Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

GS med ProArm + veske

ReadyRig GS med ProArm + veske

1037185
32 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Avlastningssytem for gimbals og kamerarigg opp til 18kg

Ready Rig er et avlastningssystem for din videorigg. Ved å henge gimbalen din med kamera i Ready Rig GS havner vekten på hofta. Dette avlaster armene, og lar deg jobbe lenger og med høyere vinkler som normalt ville innebære en anstrengende arbeidsposisjon.

Fordeler:

  • ProArms
  • Minimert belastning for armene
  • Økt stabilitet
  • Mobil och kompakt
  • Hurtigkobling for gimbal

ProArms

ProArm til din ReadyRig GS er en oppsats med kraftige forlengelsesbare karbonfiberarmer og holdere som gir deg økt rekkevidde og holder for din monitor.

Redusert belastning for armene

Fordi vekten fra kamerarigg og gimbal fordeles over kroppen og fremfor alt hoftene i kombinasjon med at armene på Ready Rig hjelper til med løftekraft, minsker belastningen på kroppen betydelig. Du kan tilpasse Ready Rig GS i høyde for å passe til forskjellige personer, og en grovinnstilling for vekten gjøres via en plate på ryggen. Små vektjusteringer gjøres ved å flytte karbonfiberarmene fremover eller bakover.

Øker stabilitet

Ved å minske belastningen på kroppen reduserer også risikoen for rystelser på grunn av slitne armer. Opptak som skjer over hodehøyde blir lettere å gjennomføre, og du vil kunne bruke kamerariggen under lenger perioder, noe som leder til økt effektivitet.

Mobil og kompakt

Ready Rig GS holder en smal profil, noe som gjør det lett for operatøren å estimere hvilke rom en kan bevege seg i. Du vil kunne passere gjennom døråpninger, inn gjennom bildører og andre smale steder.

Hurtigkobling for gimbal

Ready Rig har en hurtigkobling for i stort sett alle gimbals som f.eks. DJI Ronin, Ronin-M, Ronin-MX, Ronin 2 eller Firefly MoVI Pro med kameraet montert i hengende posisjon.

Leveres med:

  • Ready Rig ram med skulderstøtte og holder
  • 2x karbonfiberarmer
  • 2x motvektskabler
  • 2x hurtigkobling for gimbal
  • Veske for transport
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.