Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

B5DMKIV L-plate for Canon EOS 5D Mark IV

Really Right Stuff B5DMKIV L-plate for Canon EOS 5D Mark IV

1039122
3 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Really Right Stuff B5DMKIV L-plate for Canon Eos Mark IV

Skreddersydd L-plate i aluminium for Canon EOS 5D Mark IV med Arca Swiss-standard. Dette produktet muliggjør for brukeren og raskt veksle mellom horisontell og vertikal fotografering ved bruk av stativ, da midtpunktet blir det samme.

Fordeler:

  • Kan raskt vende kameraet når det sitter på stativ
  • Kameraet blir sentrert på stativet

Leveres med

  • B5DMKIV baseplate
  • B5DMKIV L-komponent
  • Skrue av rustfritt stål 1/4"
  • Unbrakonøkkel
  • Manual
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.