Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mikrofon NTG2 + Blimp MK II + pivot adapter +

Røde Mikrofon NTG2 + Blimp MK II + pivot adapter +

1032265
7 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Mikrofon NTG2 + Blimp MK II + pivot adapter +
Tripod, bordstativ for VideoMic
Mikrofonkabel XLR hun - XLR han 0,3 meter
8 329 NOK
Mikrofon NTG2 + Blimp MK II + pivot adapter +
Boompole, Mikrofonbom
ZP2 etui for mikrofon
8 919 NOK

Røde Mikrofon NTG2 + Blimp MK II + pivot adapter + mikrofonbom 3m + kalbelbånd x3 + mikrofonkabel

I denne pakken får du alt du trenger for profesjonell lyd på avstand. Pakken er laget for deg som filmer med et avansert videokamera, og vil matche bra bilder med bra lyd. Med en avansert kondensatormik av shotguntype, en slitesterk vind- og støtbeskyttelse til mikrofonen, mikrofonbom med adapter for montering samt XLR-kabel og kabelbånd for en sikker tilkobling er pakken perfekt for akkurat dette.

Røde Mikrofon NTG2

Rettet kondensatormik, supernyre, P48 eller batteridrift.

Lett kondensatormik av shotguntype, designet for profesjonell bruk i film, video, TV og sceneproduksjon. NTG-2 tilbyr en balansert lavimpedansutgang, og er drevet av et internt 1,5V batteri (AA) eller via standard 48V phantommating. Stor frekvensbredde og kontrollert polaritetsgjengivning sammen med lavt støynivås SMT-elektronikk  gjør NTG-2 til det perfekte valget for film, video og voice over-arbeid. Ekstremt lett, perfekt ved direktemontering på videokamera eller teleskopbom.

NTG-2 leveres komplett med feste og vindbeskyttelse som effektivt eliminerer forstyrrende vindlyd ved utendørsbruk.

Denne pakken leveres med:

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.