VXLR+ adapter 3-5 Volt 3,5mm hun/XLR han

Røde VXLR+ adapter 3-5 Volt 3,5mm hun/XLR han

1035400
379 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

XLR till 3,5mm konverter med strømforsyning

VXLR+ konverterer en 048v XLR-tilkobling til en Plug-in-Power 3-5v 3.5mm tilkobling, noe som lar deg koble til f.eks. VideoMicro, VideoMic GO eller en HS2 til en XLR-kontakt.

3.5mm tilkoblingen har også skruegjenger for å passe sammen med HS2 headsetmikrofon og Röde Link Filmmaker Kit Recevier.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.