Videostativkit FSB 10 FT MS

Sachtler Videostativkit FSB 10 FT MS

1041044
  • Rask oppsettning og sammenslåing for filmskapere på sprang
  • Væskedempet hode med unikt lekkasjesikkert design
  • Fang både høye og lave vinkler, takket være det allsidige designet
47 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Videostativkit FSB 10 FT MS
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Dual Mount Arm LSA-10
49 373 NOK
Videostativkit FSB 10 FT MS
Folding Screwdriver Kit 2373
Mid-level Spreader Flowtech 100
55 789 NOK

Flowtech 100 med FSB 10 videohode, et veldig raskt stativ

Sachtler Flowtech 100 er et stativ med tre benseksjoner men kun en kontroll for samtlige benseksjoner, noe som gjør at stativet blir veldig raskt å sette opp og enkelt å jobbe med.

Fordeler:

  • Raskt å stille inn
  • Høy høyde
  • Spagatmodus
  • Midlevel spreader
  • FSB 10 videohode

Flowtech 100 MS

De store låsene for å justere beina er plassert høyt på stativet, noe som gjør at du ikke trenger å bøye deg ned eller løfte opp stativet for å justere beinlengden. Åpne låsen, løft stativet til ønsket høyde, og lås igjen. Innenfor de store beinlåsene finner du en mindre knapp for å låse opp spagatmodusen slik at du har mulighet til å plassere kameraet i lave vinkler. Magneter ved føttene holder stativet sammen når det er i transportmodus, og det er enkelt å bytte mellom flate gummiføtter for innendørsbruk og spikerføtter ved og helt enkelt ta vekk den flate gummifoten.

FSB 10

FSB 10 er et multifunksjonelt allroundhode til videostativ fra Sachtler som klarer utstyr opp til 12 kg. Stativhodet har en lang kameraplate, noe som gjør posisjoneringen av kameraet ditt lett og fleksibelt. Selvfølgelig har den alle smarte funksjoner vi forbinder med stativhoder fra Sachtler, som f.eks. speedbalance, demping, parkeringsposisjon for ekstra kameraskruer mm.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.