Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videostativkit System 18 S2 SL MCF

Sachtler Videostativkit System 18 S2 SL MCF

1034872
  • Videohodet 18 S2 tåler utstyr mellom 2-22 kg
  • Sachtlers Speed Lock gjør det ekstremt raskt å stille inn beina på stativet
  • Produsert i karbonfiber med både midlevelspreader og dobbeltben
74 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Sachtler CL MCF med Video 18 S2-hode

Stativ SL MCF

Sachtlers Speed Lock gjør det ekstremt raskt å stille inn alle beina på stativet. Låsemekanismen er koblet til begge låsepunktene, sløik at du med en håndbevegelse låser/åpner stativbeina for justering. Laget i karbonfiber med både midlevelspreader og dobbeltbein for mest mulig stabilitet.

Videohode 18 S2

Videohode18 S2 klarer utstyr mellom 2-22kg, og har 16 ulike motvektsnivåer. Temperaturomfanget strekker seg fra -40ºc til +60ºc for maksimal pålitelighet også i ekstreme forhold. Hodet bruker Sachtlers "Touch&Go"-system for kameraplaten, og har et bakgrunnsbelyst vater.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.