Galaxy A72 - quad-kamera med OIS og 4K-video

Samsung Galaxy A72 6+128GB Awesome Black

1051113
 • 6,7" AMOLED-skjerm
 • 64 mp quad-kamera med HDR, OIS og 3x zoom
 • Vanntett i henhold til IP67
 • 128 GB lagring + microSD-kortplass
 • 5000 mAh-batteri med 25W hurtiglading
 • Dual band Wi-Fi, Bluetooth 5, NFC & GPS
4 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Galaxy A72 6+128GB Awesome Black
Bordsstativ / Selfiestick BK15
LED-Belysning RGB Mobile Light L3
6 579 NOK
Galaxy A72 6+128GB Awesome Black
LED-Belysning Mobile LED Light L2
USB-A til USB-C-kabel 3m Svart
5 829 NOK
Galaxy A72 ligger på toppen av Samsungs populære A-serie, som går fra inngangsnivåmobiler til like under flaggskipene i S-serien. Her får du virkelig kompetente egenskaper og spesifikasjoner, men til lavere pris. Samsung Galaxy A72 har en AMOLED-skjerm i full lengde foran, fire kameraer på baksiden som lar deg både fotografere makro og ultravidvinkel og et kraftig batteri som varer i to dager. Det hele kommer pakket i et tynt chassis som er IP67-klassifisert. Lagringsplassen på 128 GB kan utvides med et microSD-kort – perfekt for deg som for eksempel flyr droner og ønsker å kunne se og redigere filmene dine direkte. Kort sagt, Galaxy A72 gir deg alt du trenger i en smarttelefon, uten å koste skjorta.

Fordeler

 • 6,7-tommers SuperAMOLED-skjerm, 90 Hz, 1080 x 2400 piksler, bildeforhold på 20:9
 • Android 11 med One UI 3.1
 • Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G-prosessor
 • 6 GB RAM og 128 GB lagringsplass
 • MicroSD-spor for opptil 1 TB ekstra lagring
 • Quad-kamera på baksiden;
  64 megapiksler, f/1,8, 26 mm vidvinkel, 1/1,7X", 0,8 μm, PDAF, OIS
  8 megapiksler, f/2.4, Telephoto med 3x optisk zoom, 1.0μm, PDAF, OIS
  12 megapiksler, f/2.2, 123° ultra vidvinkel, 1.12μm
  5 megapiksler, f/2.4, makro
 • Video 4K@30fps, 1080p@30/60fps; gyro-EIS
 • Frontkamera 32 MP, f/2,2, 26 mm vidvinkel, 1/2,8 tommer, 0,8 μm
 • Fingeravtrykksensor under skjermen
 • Stereohøyttaler
 • 3,5 mm hodetelefonkontakt
 • 5000 mAh Li-Ion-batteri med 25 W hurtiglading
 • IP67 vannavstøtende - vanntett ned til 1 meter i 30 minutter< /li>

Fire kameraer for alle situasjoner

På baksiden av Galaxy A72 er det hele fire kameralinser som fungerer sammen for å gi deg de aller beste bildene og filmene uavhengig av situasjonen. Den ultrahøye oppløsningen til hovedkameraet på 64 MP, med optisk bildestabilisator (OIS), gir sylskarpe bilder 24/7. OIS gjør hvert bilde og video skarpt og fokusert, selv når lyset er dårlig.

Utvid ditt synsfelt med ultravidvinkel eller bruk telefotokameraet til å zoome inn nærmere enn noen gang, 3x optisk zoom og 30X space zoom. Kom veldig nært med 5MP Macro og få frem de minste detaljene. Ved å legge til en naturlig bokeh-effekt på bildene dine, skiller det minste seg ut mest.

Storslått skjerm, kraftig indre

Se mer på den oppslukende 6,7-tommers Infinity-O-skjermen som strekker seg fra kant til kant, med bare et minimalt hull for frontkameraet. Opplev alle detaljene i Full HD+ oppløst Super Amoled-skjerm, selv i dagslys. Eye Comfort Shield reduserer blått lys og Real Smooth gir en jevn opplevelse enten du spiller eller scroller.
Uansett hvis du gjør én eller flere ting leverer Galaxy A72 maksimal ytelse ved hjelp av Octa-core-prosessoren på opptil 6 GB RAM. 5000 mAh-batteriet lar deg gjøre mer av det du liker. En kunstig intelligens tolker bruken din og tilpasser telefonen slik at du kan gjøre mer lenger. Og med hurtigladeren opp til 25W, er Galaxy A72 snart i gang igjen når du trenger å lade.
Samsung Galaxy A72

Minnekortspor

Med 128 GB innebygd lagring kan du lagre bilder, videoer, apper og hva du vil. Hvis det ikke er nok, kan du legge til opptil 1 TB med et microSD-kort (selges separat). Det faktum at telefonen din har plass til et microSD-kort, er også nyttig hvis du for eksempel vanligvis filmer og fotograferer med droner og raskt vil kunne se det innspilte materialet ditt og redigere. Bare sett inn minnekortet fra dronen din i Galaxy A72 og se materialet ditt direkte, uten å måtte vente på overføringstider.

Om du ikke trenger mer lagring, kan minnekortsporet også brukes til et ekstra SIM-kort, hvis du vil bruke doble telefonnumre i samme mobiltelefon.

En trygg smarttelefonopplevelse

Innebygd Samsung Knox beskytter mobilen din fra det øyeblikket du starter den opp for første gang. Med flerlags sikkerhet beskytter den mest sensitive informasjonen din mot skadelig programvare og andre trusler.

Galaxy A72s fingeravtrykkssensor på skjermen gjenkjenner ditt unike fingeravtrykk, slik at du raskt og sikkert kan låse opp mobilen din. Med Samsung Pass biometrisk autentisering lar fingeravtrykket ditt deg logge på raskere og sikrere på apper og nettsteder.

IP-klassifisering på IP67 lar telefonen holde tritt med deg på eventyrene dine, da den tåler vann ned til en meter dybde i 30 minutter.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.