Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR till Pentax K

Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR till Pentax K

1016594

Profesjonelt videoobjektiv med super vidvinkel. Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR er likevel snill mot lommeboka.

4 988 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Profesjonelt videoobjektiv med super vidvinkel. Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR er likevel snill mot lommeboka.

  • Ultravidvinkel på 10mm
  • Passer på APS-C, Super 35 og Micro 4/3
  • Mulighet for trinnløs blender

Ultravidvinkel for profesjonelt bruk
Med Samyang 10mm får du et videoobjektiv med ultravidvinkel og manuell fokusering, men med tannhjul for følgefokus og blenderinnstilling. Du finner avstandsskala på begge sider av objektivet for større fleksibilitet. Blenderen kan stilles  trinnløs for jevn endring av eksponering og dybdeskarphet.

T-nummeret er ekvivalent til blenderstørrelsen, men indikerer faktisk lysgjennomslipp, så man ved videofilming kan beregne eksponeringen mer nøyaktig.

Objektivet er konstruert med 14 elementer i 10 grupper og har både asfæriske elementer og ED-glass for høyest mulig bildekvalitet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.