Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

12mm T3.1 VDSLR ED AS NCS Fisheye til Pentax K

Samyang 12mm T3.1 VDSLR ED AS NCS Fisheye til Pentax K

1032908
4 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Samyang 12mm T3.1 VDSLR ED AS NCS Fisheye

12mm diagonal fisheye tilpasset for fullformatskameraer. Objektivet har en 180-graders bildevinkel på en 24x36mm sensor, men passer også på APS-C sensorer. Objektivet er ikke rettegnende, men gir en typisk fisheye-bøy i bildets kanter. Fisheye-optikk brukes ofte i ekstremsportssammenheng, men fungerer også til å skape 360-bilder og egner seg godt til undervannsbilder når sikten er begrenset.

Fordeler:

  • 180graders diagonal fisheye
  • Høy lysstyrke T3.1
  • Tannhjul
  • UMC- og NCS-coating

En diagonal fisheye betyr at optikken måler hele sensoroverflaten, uten at du får noen svarte kanter. Samyang 12mm t3.1 måler hele sensoroverflaten på et fullformatskamera og har en diagonal bildevinkel på 180 grader. Den optiske konstruksjonen er 12 linseelementer i 8 grupper, chassiset er helt i metall og fokus samt blenderring styres helt manuelt. Objektivet mangler elektronisk tilkobling til kamerahusert, og kan således ikke gi noen informasjon om blender eller fokusavstand.

Merk: Visse kameraer må ha funksjonen "ta kort uten objektiv" aktivert.

Høy lysstyrke

Med en lysstyrke på T3.1 får du mulighet til å filme når lyset blir dårligere, og i situasjoner du vil benytte det naturlige lyset.

Tannhjul

Med tannhjul på både blender- og fokusring har du mulighet til å bruke followfocus-system sammen med ditt Samyang 14mm T3.1, noe som er fortrinnsmessig når man bruker objektivet sammen med en skulderrigg. Objektivet har kun manuell fokus, og kan selvfølgelig manøvreres direkte med hånden.

UMC- og NCD-coating

Optikken har en behandling med UMC- og NCD-coating for å motvirke interne refleksoner, redusere fargeforstyrrelser og gi god kontrast og farge, også når optikken brukes på sin maksimale lysstyrke.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.